Østers – æble eller hindbær

 

 

Østers – æble eller hindbær
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
25 min
 
Østers er helt fantastiske at spise og langt de fleste foretrækker dem med lidt garniture. 


Her har jeg forsøgt at finde 2 opskrifter til jer som jeg varmt kan anbefale.

Antal: 4 personer
Ingredienser
Østers med hindbær:
  • Du skal bruge:
  • 6-8 friske Østers
  • 1 bakke friske hindbær
  • 100 gram Salturt kan fåes ved en grønt-pusher hvis ikke han har det så kan han bestille det.
  • 1 par dråber Eddike almindelig
  • 1 drys Peber
Østers med æble og dildolie:
  • 6-8 frisk Østers
  • 2 hele granny smith æbler
  • 2 bundt frisk dild
  • 1 dl Vindruekerneolie
  • Peber og salt
Sådan gør du
Østers med hindbær:
  1. Som forbredelse skal du koge ca. 2/3 dele af hindbærene op med eddike i en gryde.
  2. Lad dem køle af i eddiken og sigt det gennem et klæde, så du nu har en hindbæreddike.
  3. Anret østersen med et friskt hindbær, lidt salturt, peber og et par dråber hindbæreddike.
Østers med æble og dildolie:
  1. Start med at lave dildolien ved at blende ca 1 dl. olie med et bundt dild - sigt det og smag til med salt. 

    Blend det i ca. 6-8 minutter 

    og har din blender en varmefunktion så varm det op til 60 grader (ikke højere, for så bliver det bittert)

  2. Skær så æblerne i fine tern eksempelvis 3 mm på hvert led (skal de ikke bruges med det samme så vend dem i citronsaft så de ikke bliver brune)
  3. Anret nu østersen med en halv tsk.  æbletern, et nip frisk dild og et par dråber dildolie.

Skriv et svar