Carpaccio af krondyr

 

300 g fersk mørbrad

Hjemmelavet mayo

2 små ansjosfilleter

lidt vand

1 spsk persille

Frisk grønkål (et par stilke)

Salt og peber

citronsaft

Parmesanflager

Et par dråber god gammel balsamici eller glace

et par dråber olivenolie

IMG_0195

Puds Mørbraden af og rul den stramt ind i film så det ligner en pølse. Frys den i 5 timer og skær den herefter i tnde skiver på en pålægsmaskine eller med en meget skarp kniv.

Mos ansjosfilleterne helt og rør dem i mayoen sammen med hakket persille. Fortynd mayoen med et par dråber vand og smag til med salt og peber.

Brænd grønkålsbladende ganske kort under grillen i ovnen (evt. med en gasbrænder i stedet for)

Anret kødet på en tallerken, løg kål ovenpå og sprøjt lidt mayo på. Dryp nu balsamico og lidt god olivenolie udover og slut af med flager af parmesanen og friskkværnet peber.

Buon appetito!

Skriv et svar