Kylling Piccata – smag på hverdagen i Italien

 

 

Kylling Piccata
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
30 min
 
Ingen hemmelighed - Jeg ELSKER det italienske køkken! Og den her ret er vidunderlig nem og fyldt med smag så du kan lukke øjnene og drømme dig ned til sol og sommer og Aperol Spritz :o)
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 4 hele kyllingebryster
  • 3 spsk Mel til at vende kyllingefileterne i
  • 1 spsk Smør til stegning
  • 2 hele skalotteløg
  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl kyllingefond
  • 3 spsk kapers
  • 3 spsk hakket persille
Sådan gør du
  1. Skær kyllingefileterne op så du kan folde dem ud som en sommerfugl - bank nu forsigtigt kødet ud (start fra midten) til det har samme tykkelse og ca. er blevet dobbelt så stor i omfang
  2. Krydder fileterne med salt og peber og vend dem i mel og steg dem på hver side i smør i ca. 3 minutter på hver side så de er flot brune.
  3. Fileterne holdes varme.
  4. Tilsæt hakket skalotteløg til panden og steg dem møre i ca. 2 minutter - tilsæt hvidvin, citronsaft og fond og kog det ind til det halve.
  5. Det tager ca. 6-7 minutter så tilsætter du kapers og persille.
Opskriftsnoter

Server med groft brød, en pasta kogt al dente eller en lækker polenta

Skriv et svar