KyllingChips – Caviar – Estragon

 

 

KyllingChips - Caviar - Estragon
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
35 min
Samlet tid
45 min
 
Vi elsker denne her lille appetizer når vi skal byde vores gæster velkommen. Og så kan det hele forberedes på forhånd  - ja tak!
Antal: 8 personer
Ingredienser
  • Skind fra en kylling tag det selv af kyllingen eller spørg en slagter
  • Caviar eller stenbiderrogn i sæson
  • Et bundt estragon
  • 2 dl. hjemmelavet mayo
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Kyllingeskindet lægger du fladt ud på et stykke bagepapir. Læg så et stykke bagepapir mere ovenpå og pres det godt.
  2. Så placerer du en bageplade ovenpå så det ligger i pres.
  3. Nu skal det så ind i en forvarmet ovn på 160 grader i ca. 30 minutter (du kan lige se efter om det er sprødt)
  4. Lad det så køle af på fedtsugende papir og drys med havsalt.
  5. Du kan med fordel "brække" skindet i mindre stykker når det er helt afkølet og lægge dem til side i en skål.
  6. Mayoen blendes med et bundt frisk estragon (husk at skylle det grundigt et pag gange)
  7. Smag til med salt og peber og hældes på en lille plasttube.
  8. Lige inden gæster ankommer anretter du kyllingeskindet med lidt caviar, etragonmayo og et estragonblad.
Opskriftsnoter

Velbekomme!

Leave a Reply