Granatæble og mynte Raita

 
Granatæble og mynte Raita
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • Kerner fra 1 granatæble
  • 1 tsk. kommenfrø stødes i morter
  • 1/2 liter græsk yoghurt
  • 1/2 tsk sukker
  • 3 spsk. hakket frisk mynte
  • 1/2 tsk salt
Sådan gør du
  1. Tip: skær med en kniv top og bund af, fyld så en stor skål med vand, så du kan have hænder og granatæble under vand. Under vandet flår du skrællen af granatæblet og fjerner kernerne. Alt under vandet - så undgår du at kerner sprøjter dig selv og hele køkkenet til - og tro mig det sprøjter!
  2. Rist kommen frøene på en pande så du kan begynde at fornemme at duften kommer frem. Hæld dem i en morter sammen med saltet og stød det til en pulver.
  3. Hæld det hele i en skål og rør det sammen (gem lidt kerner og mynte til at pynte med)
Opskriftsnoter

Kan du skaffe det så drys med lidt krydderi kaldet Amchur (det er tørret mangopulver og kan være svært at skaffe, bor du i nærheden af mig, så kom og lån lidt :o)

Skriv et svar