Hometilbehør Saltbagt Knoldselleri

Saltbagt Knoldselleri

Posted in : tilbehør on by : bubbly.dk

 

Saltbagt Knoldselleri
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
2 t
Samlet tid
2 t 5 min
 
Skyl knoldselleri grundigt med en grov svamp Læg knoldsellerien i et fad og pres salt på (et lille tip er enten at tilføje lidt vand eller æggehvide til salten så det er lidt nemmere at få til at side fast) Så skal den bare ind i ovnen i 2-3 timer ved 150 grader
Ingredienser
  • En knoldselleri
  • 1 kilo salt
Sådan gør du
  1. Skyl knoldselleri grundigt med en grov svamp
  2. Læg knoldsellerien i et fad og pres salt på
  3. (et lille tip er enten at tilføje lidt vand eller æggehvide til salten så det er lidt nemmere at få til at side fast)
  4. Så skal den bare ind i ovnen i 2-3 timer ved 150 grader
  5. Når den er færdig fjerne du alt salt og skærer det yderste lag af knoldsellerien.
  6. Du kan nu vælge at gøre følgende:
  7. 1: skære det i store tern og evt. glasere det i smør
  8. 2: lave det hele til en grov mos med en stavblender (jeg kan godt li´at tilføje lidt brunet smør til mosen)
  9. 3: kun fantasien sætter grænser :o)

Leave a Reply