Indisk Naan Brød

 

 

Indisk Naan Brød
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
1 t
Samlet tid
1 t 10 min
 
Naan brød er lækkert som tilbehør til en Indisk aften. 

På billedet øverst fra venstre kan ses: 

Mango Chutney 

Naan brød 

Chana Dal 

Hot Kanel karry Lammegryde 

Kylling i karry 

Granatæble og mynte Raita 

Spicy Spidskål 

Ondwa brød kan ikke ses på foto (men faktisk min favorit)

Grillet Aubergine creme 

Alle opskrifter kan findes her på Bubbly.DK 

Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 500 gram mel
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 spsk sødmælks yoghurt
  • 8 gram gær
  • 2 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 275 ml lunken sødmælk
Sådan gør du
  1. Bland det hele sammen og stil det til hævning et lunt sted ca. 1 time eller indtil dobbeltstørrelse.
  2. Hæld dejen ud på bordet og del det 12 lige store stykker. Rul hver klump ud til ca. 12X20 cm eller helt runde med en diameter på ca, 15 cm. Husk at bruge godt med mel så det ikke klister.
  3. Sæt en pande over og varm den op på næsthøjeste trin.
  4. Smid så den udrullede dej på panden  i ca. 30 sekunder eller indtil den bobler op, vend den og giv den det samme tid på denne side. Giv dem endnu en tur med ca. 15 sekunder på hver side indtil dejen er bagt.

Skriv et svar