HomeGrill Barbecue sauce

Barbecue sauce

Comments : 2 Posted in : Grill, Sauce on by : bubbly.dk

Når temperaturen begynder at snige sig over de 10 grader og solen stadig er oppe efter en lang arbejdsdag, så er det på tide at gøre klar til den kommende grilsæsonen. Der er faktisk nogle gode ting man kan forberede sig på eksempelvis er kødpriserne lave. Jeg købte i starten af april 4 x 5 kilos irsk oksefilet af højlandskvæg til en pris som var under 30% af den normal kilopris på varm sommerdag i juni, for så er der kød til store bøffer og stege til hele sommeren og kød kan man aldrig få nok af :o)

 

En anden ting som jeg hvert eneste år forberder, så jeg har tile hele sommeren…….arrh det vil sige næsten hele sommeren, for når vi har gæster og de smager på den her barbecue sauce, så nægter de at forlade vores hjem uden en lille bøtte til de næste par grilaftener på deres egen terrasse. Og jeg forstår dem godt, for den her er virkelig fantastisk – sød, bitter, stærk og ikke for røget, som mange af de færdiglavede barbecuesaucer man kan købe i supermarkederne. Hvis du vil have lidt mere røg, så bland 5 dl af den færdige barbecue sauce med 1 dl røget whisky og hæld det på et glas for sig.

IMG_3196

Opskriften herunder giver ca. 4 liter og jeg skyller en masse glas med patentlåg, i kogende vand og derefter med atamon, på den måde holder de hele sommeren i bunden af køleskabet eller i et køligt spisekammer.

 

1 liter heinz ketchup

1/2 liter worcestersauce

1/2 liter HP-sauce

1 kilo brun farin

500 gram honning

5 finthakkede chillier

1 skrællet ananas skåret i tern og befriet for den inderste kerne

Alle ingredienser hældes op i en stor tykbundet gryde og koges op. Herefter køles det ned og blendes til en sauce og hældes på skoldede patentglas

G0´ sommer!

 

 

2s COMMENTS

2 thoughts

 • Lotte Gry Clausen
  april 8, 2017 at 1:42 pm

  Smager fantastisk, absolut et musthave til grill sæsonen, skal helt klart prøve andre opskrifter på Bubbly.dk – tak Peter ????????????????

  • bubbly.dk
   august 8, 2017 at 8:26 am

   Tak for din kommentar Lotte! Når du hygger dig med andre opskrifter herinde så skriv endelig en kommentar om godt og skidt :o)

Leave a Reply