-
Hak chokoladen og smelt den over meget svag varme sammen med smøret og halvdelen af sukkeret (140 gram). Pas på det ikke bliver for varmt. (tip: jeg smider det hele i en tykbundet gryde og tænder for trin 2 af 9, så går det ikke så hurtigt, men det bliver helt perfekt)
-
Imens piskes æggeblommerne med 1/4 del af sukkeret (70 gram) så det bliver let og luftigt.
-
Når chokoladen, smørret og sukkeret er smeltet hældes de piskede æggeblommer i og massen røres til den er jævn og fin.
-
Æggehviderne piskes stive og tilsættes den sidste 1/4 del sukker (70 gram) og piskes færdig. Æggehviderne vendes forsigtigt i chokolademassen så den bliver luftig.
-
Smør springformen med smør og drys den med sukker.
-
Hæld så 3/4 dele af massen i formen og bag den i ca. 35 minutter ved 170 grader.
-
Den sidste 1/3 del af massen stilles køligt (ikke køleskabet for så bliver den for stiv)
-
Når kagen så er færdig (den puffer meget op i ovnen, for så at falde helt sammen når den køler af) så skal den køle af.
-
Nu hældes resten af massen over kagen og pyntes evt. friske bær og som her med friske blåbær.