Den består af mange elementer som med fordel kan gøres klar inden gæsterne kommer.
Butterdejen rulles meget tyndt ud og udstikkes med en udstikker på 10 cm beregn ca. 4 stk. pr. person. De pensles og prikkes med en gaffel og bages i ovnen ved 200 grader til de er gyldne og lækker sprøde. (jeg bager dem under pres, så de ikke puffer for meget op)
Den ferkse laks skal kun marineres i 10 minutter - så gør det lige inden du skal til at anrette
Spinaten sauteres i smør og smages til med salt og peber
Anretning:
Spinat lægges på buterdejsskiverne og ovenpå anrettes skiftevis røget og marineret laks, fortsæt så du har 3 lag.
Fragilitéen sættes på en tallerken og saucen hældes rundt om. Der pyntes med små tern af tomat og evt. med dild eller som jeg har gjort her stenbiderrogn
God fornøjelse
Tomatchips: brug skindet fra tomaterne, ved at lægge det på et stykke bagepapir, drys med salt sukker og olie og bag det i ovnen ved 120 grader indtil de er sprøde.