-
Varm olien(og det klarede smør) op i en stor tykbundet gryde ved middel varme og når olien er varm så tilføjer du kanelstænger og spidskommen frø. Lad det simre 1 minuts tid og tilsæt så de hakkede løg og steg dem indtil de er gyldne i farven i ca. 5 minutter.
-
Imens hælder du ingefær, de hakkede grønne chilier og hakked hvidløg op i en mortar med lidt salt og morter det til en grov pasta.
-
Tilføj pastaen til gryden med løgene, efter et par minutter hælder tomato passata, tomat pure, gurkemeje, stødt spidskommen og lidt salt. Lad det koge sammen i et par minutter.
-
Pisk så yoghurten i og lad det koge op - når det bobler så tilsætter du kyllingen - låg på og lad det koge ved svag/middel varme i ca 35 minutter. Tilføj så de hakkede mandler og garam marsala og lad det koge endnu 10 minutter.
-
Du kan som ved lammeretten tage låget af gryden de sidste 10 minutter og lad sovsen koge lidt ind.